flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про визнання відповідальних осіб за доступ до правосуддя маломобільних груп населення та інших груп населення до залів судових засідань, канцелярії тощо

12 червня 2018, 08:35

  

УКРАЇНА

ЛОХВИЦЬКИЙ   РАЙОННИЙ СУД

 ПОЛТАВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

Н  А  К  А  З

 

06 червня 2018 р.                        м. Лохвиця                              № 12/од.а

 

Про визнання відповідальних

осіб за доступ до правосуддя

маломобільних груп населення

та інших груп населення

до залів судових засідань,

канцелярії тощо

 

Відповідно до листа ТУ ДСА України в Полтавській області №04-27/218 від 19.05.2015 про необхідність призначення в кожному суді відповідальних працівників суду за доступ до правосуддя маломобільних груп населення та інших груп населення до залів судових засідань, канцелярії тощо, керуючись статтею 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», - 

Н А К А З У Ю :

 

  1. Наказ від 19.05.2015 №6/од.а «Про визнання відповідальних осіб за доступ до правосуддя маломобільних груп населення та інших груп населення до залів судових засідань, канцелярії тощо» визнати таким, що втратив чинність.

 

  1. Призначити відповідальною особою за доступ до приміщення Лохвицького районного суду Полтавської області маломобільних груп населення та інших груп населення до залів судових засідань, канцелярії тощо заступника керівника апарату Горошко Олександра Миколайовича.

 

  1. 3. Контроль за його виконанням залишаю за собою.

 

П і д с т а в а : лист ТУ ДСА України в Полтавській області №04-27/218 від 19.05.2015 року про необхідність призначення в кожному суді відповідальних працівників суду за доступ до правосуддя маломобільних груп населення та інших груп населення до залів судових засідань, канцелярії тощо.

 

Керівник апарату

Лохвицького районного суду                                           В.Г. Петренко